Waarom psontruimingen voor het ontruimen van uw senioren woning / appartement schoonmaak & kleinschalig verhuizingen?

Team is op elkaar ingewerkt, werken altijd met plezier,  serieus, maar ook altijd in voor een geintje of lach. Ruim 10 jaar ervaring.

Wij hebben de jarenlange ervaring om elke klus te klaren binnen de tijd die wij met u als opdrachtgever hebben afgesproken.

Wij gaan respectvol en discreet met uw spullen om.

Bent u op zoek naar een snelle offerte m.b.t. een ontruiming? Bij ons PS ONTRUIMINGEN kan dezelfde dag een offertebezoek gepland worden en dezelfde dag ontvangt u van ons nog een hele mooie offerte !

Na uw akkoord op onze mooie offerte? De volgende dag al beschikbaar om de werkzaamheden uit te voeren voor u!

Waardevolle spullen zoals bijvoorbeeld; trouwboekje of foto albums die gevonden worden? Deze worden weer netjes terug gegeven aan de opdrachtgever.

Familiebedrijf wij nemen al uw zorgen uit handen!

 

U kunt erop vertrouwen dat wij de woning op het juiste tijdstip tegen de afgesproken prijs, netjes en precies zo achterlaten als wij met u hebben afgesproken. Een grote glimlach van u na de opdracht zoals besproken met u!

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk in de regio Rotterdam Rijnmond plaats, Hillegersberg, Schiebroek, 110 Morgen, Blijdorp, Kralingen, Crooswijk, Ommoord,  Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk,  maar als het moet door heel het land of buitenland, niks is te gek voor ps ontruimingen

 

 

Wij hebben een aantal zeer  professionele en  ervaren makelaar taxateurs naast ons staan zoals;   NVM Makelaarskantoor G. Kok  /   Kolpa van der Hoek Makelaars  /  Spindler Makelaars  / Baljon Makelaars  /   Heintz Makelaars  Woongoed Makelaars  /   Ooms   /  Moerman - DeJong  Lauwaars NVM MakelaarsOké Wonen Makelaardij /

 

 

PS-ONTRUIMINGEN-FLYER-A5
Afbeelding – 1015.8 KB 300 downloads