Woningontruiming

Een woningontruiming kost veel tijd, zorg en energie. Om niet met onnodige kosten te blijven zitten dient een ontruiming vaak snel te gebeuren. PS ONTRUIMINGEN is gespecialiseerd in het discreet, zorgzaam en op korte termijn ontruimen en verkoop of verhuur klaar opleveren van iedere  woning / appartement.

 

De aanleiding van een woningontruiming is veelal onverwacht of vervelend. Om onze klanten zo veel mogelijk te ontzien op deze momenten, nemen wij graag de zorg op ons over de te ontruimen woning.

 

Ook doen wij een kleine verhuizing naar een verzorgingshuis / verpleeghuis voor u regelen. En de achter gebleven woning of het appartement leeg ruimen, alles netjes afvoeren, voor u zodat u hier totaal geen omkijken meer naar heeft. U kunt uw aandacht en energie op uw familie richten. Wij nemen zoveel mogelijk zorg uit uw handen.

 

Lampen worden netjes gedemonteerd, plaatsen kroonsteentjes op  de lichtpunten. Of er wordt een afdekplaat erop geplaatst. Spijkers, schroeven en pluggen doen wij verwijderen, gaatjes worden gedicht. Wij leveren de woning uiteraard altijd leeg en bezemschoon op.

Hiernaast kunt u ook gebruik maken van een van onze aanvullende diensten. Denk hierbij o.a. aan het verhuur of verkoop klaar maken van de woning, het opknappen van de tuin of het eventueel opknappen of afbreken van een oude schuur. 

 

Zodra wij met u afspreken op de locatie voor ons offerte bezoek / kennismaking gesprek en wij lopen alles met u door, komen asbest verdachte zaken tegen, doen wij wat materiaal meenemen en deze laten onderzoeken door Kiwa Compliance Nederland https://sgicompliance.nl. Mocht dit asbest materiaal bevatten? Dan nemen wij met u contact op hierover, laten wij deze achter op de locatie, bespreken wij met u door, dan kunt u met de verhuurder contact opnemen hiervoor.

 

Wij zijn de beste op het gebied van:  het ontruimen van woningen / appartementen / zolders / bedrijfsruimte / garageboxen / schuren / tuinhuisjes / kelders !!

ps ontruimingen staan altijd voor kwaliteit, goede service, en afspraken die wij met u maken en altijd nakomen !!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel !!

Snelle duidelijke communicatie en korte lijnen !!

Professionele dienstverlening !!

Leveren vakwerk af en een goede afwerking van de opdracht !!

Eerlijke prijs! Prijs op maat !!

 

Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie !!

Visitekaartje ps ontruimingen
Afbeelding – 105,2 KB 359 downloads
Flyer ps ontruimingen
PDF – 369,8 KB 881 downloads
Flyer ps ontruimingen 2022
PDF – 2,6 MB 304 downloads