Welke diensten bieden wij aan als PS ONTRUIMINGEN?

 

PS ONTRUIMINGEN biedt een grote verscheidenheid aan diensten, variërend van kleine herstelwerkzaamheden tot het ontruimen van een woning en het verhuur of verkoop klaar maken hiervan. Wij ontzorgen u niet alleen, maar denken ook graag met u mee over alle mogelijkheden.

 

PS ONTRUIMINGEN is vooral gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, kelders, zolders, tuinen, bedrijfspanden, units, en opslagloodsen !! Moet uw woning of appartement weer terug gebracht worden in de oude staat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neemt u contact met ons op en wij kunnen dit voor doen, heeft u zelf geen omkijken meer naar, ps ontruimingen kan deze op korte termijn klaren voor u !!

 

Specifiekere uitleg over onze diensten zijn te vinden onder de aanvullende informatie kunt u hier vinden. Indien er vragen zijn over eventuele diensten, neem dan gerust contact met ons op.

 

Wij helpen u graag overal mee !!

 

 

 

Hier staat ons mooie bedrijf ps ontruimingen voor;

–  Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel !

–  Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons voorop !

–  Goede service en vertrouwen !

–  Professionele dienstverlening !

–  Leveren vakwerk af en een goede afwerking van de opdracht !

–  Eerlijke prijs! Prijs op maat !

Onze kracht zit onder andere in de korte lijnen binnen de organisatie. De klant heeft altijd contact met een beslissingsbevoegd persoon, hierdoor worden beslissingen snel gemaakt. Dit kan telefonisch of tijdens een bezoek. Dit is prettig werken tussen u onze klant en ons ps ontruimingen

 

 

 

Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie !!

Onze advertentie in De Oud Rotterdammer dinsdag 11 januari 2022

Visitekaartje ps ontruimingen
Afbeelding – 105,2 KB 339 downloads
Flyer ps ontruimingen
PDF – 369,8 KB 994 downloads
Flyer ps ontruimingen 2022
PDF – 2,6 MB 312 downloads