Reactie plaatsen

Reacties

Bernard Bakker
3 dagen geleden

Door onze makelaar in contact gekomen met Peter Sla. Contact als zeer prettig ervaren, snel, correct en vriendelijk! De werkzaamheden zijn geheel naar wens uitgevoerd door peter en zijn vader. Hardwerkende mensen, professioneel en betrouwbaar bedrijf! Ik beveel deze firma van harte aan.

klok jc
5 dagen geleden

besten mensen voor goed werk ondanks de coronatijd blijf deze jongen ondernemer een zorgvuldige werk leveren heb uw wat ruimen chroom niet en bel 31647555907

TOOS BINNEVELD
20 dagen geleden

Hallo Peter
Vanmiddag sleutels ingeleverd van Tjalk 45.kreeg van de Woonplus compliment dat het er, zo schoon en netjes en opgeruimd uit zag.
Bedankt Peter en Vader gr. Hans en Toos πŸ‘πŸ‘

Joleen van den Arend
25 dagen geleden

Beste Peter,
Wij zijn heel tevreden over jullie werkwijze en over het resultaat van de ontruiming. Ook dat jullie nog wat kleine herinneringen hebben achter gelaten.
De foto’s kunnen jullie gebruiken voor jullie referenties.
Nog hartelijk dank.

Toos Binneveld
een maand geleden

PS Ontruiming Peter Sla en zijn Vader bedankt. Wij zijn met U in contakt gekomen door een flyer en zijn heel tevreden over de het ontruimen van een huis. Keurig netjes gedaan. Hele vriendelijke mensen dus dit bedrijf zeker aan te raden. Dus Peter en Vader misschien wel tot de volgende klus. Gr. Toos en Hans

Jacqueline
een maand geleden

Door overlijden van een familielid moesten wij zijn woning ontruimen en volledig leeg opleveren. Via een flyer in de brievenbus ben ik in contact gekomen met PS Ontruimingen. Zij hebben dit voor ons keurig en volgens afspraak geregeld. Dat nam voor ons wat zorgen weg. Ik kan PS Ontruimingen van harte aanbevelen.

Vanessa
een maand geleden

Door een verhuizing moest ik een woning schoon en leeg opleveren. Via via kreeg ik de flyer van PS Ontruimingen vergezeld van een goede aanbeveling toegestuurd. En ze hebben me niet teleurgesteld! Na een bezoek ter plaatse een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden gekregen. Na akkoord zijn we een uitvoerdatum overeen gekomen. Op de dag zelf zochten ze nog contact om te bevestigen of zaken nu wel of niet verwijderd moesten worden. Gebeld toen ze (in recordtijd) klaar waren. Maar die snelheid was niet ten koste van de kwaliteit gegaan. Alles zag er keurig uit. PS Ontruimingen heeft me echt ontzorgd, zodat ik me volledig kon richten op mijn nieuwe huis. Als ik in de toekomst nog eens een klus heb, zal ik zeker aan ze denken!

trees
een maand geleden

psontruimingen heb voor mij al een derde keer een klus gedaan , zeer vriendelijke en behulpzaame mensen staan altijd klaar voor hulp en advies
groeten trees

Rudolf Hunik
2 maanden geleden

Op zeer vakkundige wijze heeft PSontruimingen ons geholpen bij de ontruiming van een huis van een familielid, die dat niet meer zelf kon doen. Primawerk geleverd; oplevering zonder enig commentaar van verhuurder gerealiseerd.

Simon Francois
2 maanden geleden

In contact gekomen door een folder bij mijn ging het om een bankstel afvoeren dat is perfect verlopen nette vriendelijke mensen voor mijn een aanrader.
Simon Francois

Rating: 5 sterren
1 stem
Flyer 2020
PDF – 369.8 KB 280 downloads