Reactie plaatsen

Reacties

Laura
7 dagen geleden

Peter Sla psontruimingen bedankt namens mijn familie voor je hulp en enorme inzet voor alles wat je hebt gedaan voor ons. Zonder jou was het ons zelf allemaal niet gelukt hoop werk arbeid hierin gaan zitten. hardwerkend. Professioneel, zeer vriendelijk en erg beleefd, op een respectvolle manier de woning leeg gemaakt van onze ouders van de inboedel. Via de Oud Rotterdammer met jou in contact gekomen. Veel succes met je bedrijf en wij gaan je aanbevelen. Bedankt Peter

Fam
20 dagen geleden

Peter Sla ps ontruimingen bedankt voor jullie snelle nette communicatie, meedenken, ervaring delen, geduld en warme woorden! Via onze collega hebben wij contact gezocht met Peter. Gaan je zeker aanbevelen. Heel veel succes verder met je bedrijf in de toekomst. Wij gaan zeker weer een beroep doen in de toekomst. Mvr. Fam

Carina
een maand geleden

Fijne, vriendelijke en snel reagerende mensen!
Voor een volgende keer bel.ik ze direct weer, een aanrader dus!

Andrea
een maand geleden

Ik ben via de Oud Rotterdammer in contact gekomen met Peter Sla ps ontruimingen. Hebben mijn moeder naar een verpleeghuis verhuist en de woning leeg opgeleverd. Naar alle tevredenheid van de verhuurder. Top bedrijf en zal je zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt mannen voor al jullie hulp laatst. Tot een volgende keer Peter Sla. Mvg. Adrea

Jade
een maand geleden

Dear Peter, Thank you very much for your service again, will continue to contact you in the future.
Best regards Jade

Robert Jan
2 maanden geleden

Inmiddels hebben wij Pater Sla en vader / team voor de derde keer ingeschakeld! Deze keer voor het leegmaken van onze verkochte vakantiewoning en de verhuizing van de inboedel naar een opslagloods. Ook deze keer hebben we weer een uitstekende ervaring gehad met PS Ontruimingen.
Zoals altijd professioneel, hardwerkend, met de nodige humor en vrolijkheid! Ook de communicatie verliep zoals eerdere keren zeer open en transparant.
Wederom bedankt voor jullie inzet en tot de volgende keer!

Familie de Jong
2 maanden geleden

Pas geleden Peter Sla benaderd via De Oud Rotterdammer voor een kleine verhuizing van onze moeder. Alles is naar wens gegaan en zijn meer als tevreden over het werk dat de mannen van ps ontruimingen hebben gedaan. Alles netjes volgens afspraak, op tijd, geen schade en met een glimlach volbracht. De familie doet ps ontruimingen aanbevelen.

M
2 maanden geleden

Wij zijn in contact gekomen met Peter Sla ps ontruimingen via Heintz makelaars. Het contact is prima verlopen. De ontruiming is goed verlopen, zoals op de foto's te zien is dmv een verhuislift. Alles zag alles er netjes uit na afloop. Zijn zeer tevreden over de ps ontruimingen en zullen deze dan ook warm aanbevelen.

Annette Nachtegaal Westberg
3 maanden geleden

PS Sla ik dank u voor u voor uw inzet, het ontruimen van mijn moeders woning. Ik kreeg kontakt met jullie via een advertentie in de Oud Rotterdammer.
U nam op een vertrouwende respectvolle wijze hand om zaken. Het was eenvoudig met u te kommuniseren reagerade binnen enkele uren op vragen van mijn zijde. De woninginspektie was zeer tevreden over u werk. Dit alles terwijl ik zelf in het buitenland woon. Geweldig dat men op U kunt rekenen. Kortom zeer professioneel. Ik doe u zeker aanbevelen bij vrienden en familie

Linda dekkers
3 maanden geleden

Peter Sla bedankt voor uw inzet onlangs. Grote ontruiming van de woning van mijn vader. Wij zijn met u ps ontruimingen via De Oud Rotterdammer met u in contact gekomen. Snel, zeer vriendelijk erg beleefd, professioneel, hardwerkend. Wij gaan u zeker aanbevelen. Toppers. 5 sterren.

Neemt u gerust contact met ons op !!

Rating: 5 sterren
1 stem
Visitekaartje ps ontruimingen
Afbeelding – 105,2 KB 28 downloads
Flyer ps ontruimingen
PDF – 369,8 KB 443 downloads