Reactie plaatsen

Reacties

Sjeff
24 dagen geleden

Laatst een woningontruiming laten doen door Peter Sla en zijn mannen en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Netjes alles volgens afspraak uitgevoerd. De woning van mijn zus is weer verkoop klaar gemaakt nu. Door Valentine Smits-Maeijer van Spindler makelaar Rotterdam. Dank hiervoor. Ook ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

H.N. Ben Yakov Vh Kaar
een maand geleden

via de flyer heb ik contact gezocht en was meteen overtuigd de goede firma te hebben gevonden: snel en duidelijk contact en de ontruiming is voortreffelijk verlopen. Heel erg bedankt nog een keer voor jullie begeleiding en voortreffelijk werk!

J
een maand geleden

Peter helped me for a small relocation, he and his colleague arrived in advance of appointment time, nicely loaded all my boxes in a quick way, even though a bit more than expected, but was no problem for them. I found Peter via a flyer, followed up with him via emails and sms, communication was very good. Will book him for another job in the future. Highly recommend!

Koos Stolk
een maand geleden

Door onze makelaar de heer Klarenbeek van G Kok kwamen we bij de firma PS ontruimingen. Een uitstekend advies daar de heren Peter en Peter een wel zeer omvangrijke klus te wachten stond. 3 dagen werk en meer dan 4 containers afvoeren. Dank heren jullie hebben je uitstekend geweerd.

Egbert Muis
een maand geleden

Peter en z'n vader hebben een perfecte klus geklaard. Ze hebben voor mij een appartement ontruimd en ondanks dat het niet meezat als gevolg van beperkingen met de lift. onvermoeibaar hebben ze doorgezet en de klus afgerond.
Hulde aan mannen die ook bij onvoorziene tegenslag de moed niet verliezen. Van harte aanbevolen!
Egbert Muis

frans helleman
2 maanden geleden

voor acht uur stonden ze voor het continental art
center voor het verhuizen van het archief van de
historische vereniging prins alexander naar een
kamer in lcc romeynshof , voor half een was alles
over. DANK
had van heren sla een flyer in de bus gehad

EM38
3 maanden geleden

Dank aan Peter en zijn team voor het snelle afhandeling, prettige en snelle communicatie en flexibiliteit. In contact gekomen via makelaar gkok. Zeer tevreden, 5 sterren,top!!!

Marianne
3 maanden geleden

Bedankt voor de snelle actie om de spullen op te halen. Snel correct en zeer vriendelijk. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden. Dank jullie wel.

m.pang-atok
3 maanden geleden

bedankt voor het nette werk wat jullie gedaan hebben.weer een nieuwe vloer super gedaan .
groeten m.pang-atjok

Katja
3 maanden geleden

In verband met een overlijdensgeval moest een appartement geheel worden ontruimd worden een afspraak werd snel gemaakt en was was erg prettig, konden ook al snel aan de slag. De communicatie was zeer duidelijk. De werkzaamheden zijn geheel naar wens uitgevoerd. Zo blij met Peter en zijn vader!!!
Professioneel en hardwerkende mensen. Ik beveel deze firma van harte aan. Top mensen !!!

Rating: 5 sterren
1 stem
Flyer 2020
PDF – 369.8 KB 204 downloads