Reactie plaatsen

Reacties

Wilma
6 dagen geleden

Peter Sla dank voor jullie inzet laatst. Alles wat echt helemaal goed geregeld, snel, alles volgens afspraak gedaan, mooie prijs, contact met jullie was zeer goed. Ga zo door en wij doen ps ontruimingen aanbevelen. In de toekomst doen wij jullie zeker weer contacten! Groetjes Wilma.

Marianne Kaspers
een maand geleden

Wij zijn in contact gekomen met jullie door de makelaar en folder werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd conform de afspraken

ejp schreuder
een maand geleden

via G Kok makelaars in contact gekomen met PS ontruimingen. Binnen twee weken tijd hebben de mensen van PS ontruimingen een gehele (volle)woning ontruimd. Alles conform afspraak en keurig afgehandeld. Een aanrader.

Anja
een maand geleden

Beste Peter,

Via een folder en de krant de oud Rotterdammer ben ik bij jullie terechtgekomen. Wil jullie dan ook bedanken met de hulp om wat spullen voor mij naar het afval verwerkingsbedrijf te brengen. Ben tevreden over jullie werkwijze en zal jullie dan ook zeker aanbevelen.

Aat
een maand geleden

Laminaat en zeil vloerbedekking netjes weggehaald en betonnen vloer schoongemaakt. Gordijnen weggehaald. De verhuurder was zeer tevreden. Kortom prima werk geleverd. Dank hiervoor.

Carin
2 maanden geleden

2 weken geleden onze oom van 95 verhuisd naar een aanleunwoning me neefen hebben geholpen .peter en peter en jaap ferry en ikke zelf .en wil me nicht wat een mooie service ben blij met jullie als neefen te hebben hartelijk dank jullie zijn top 😘🤗🙏🙏🙏

Maria
2 maanden geleden

Via een zoekopdracht op internet, bij PS Ontruimingen terecht gekomen voor het demonteren van een bed ombouw, verwijderen van een complete werkkamer meubilair, het verwijderen van 65m2 tapijt en het bezemschoon opleveren van houten vloeren . Dit is op vakkundige wijze gedaan door Peter sr & Peter jr. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en bevelen PS Ontruimingen van harte aan!

Aat
2 maanden geleden

Dank voor de goede, professionele verhuizing en tevens ontruiming en schoonmaken van het appartement van een nichtje van ons. Ik kan jullie van harte aanbevelen.

jaap
3 maanden geleden

Nogmaals bedank Zeer tevreden over jullie ontruiming, snel en netjes. Kan jullie aanbevelen

Pris
3 maanden geleden

Hallo Peter,
Nogmaals bedankt voor de offerte, de tijd en zorg die je er aan besteed hebt. Helaas moet ik je teleurstellen, we gaan niet op je aanbod in.

Dat zat 'm niet in de prijs, die was mooi en scherp. Het zat 'm in het feit dat de concurrent niet even wat meer ervaring heeft in specifiek dit soort ontruimingen: oude, verwaarloosde en vervuilde, uitgeleefde flatjes, waar mensen verzamelingen in hebben aangelegd en duiven op het balkon hebben genesteld.

Mocht ik ooit eens een bedrijfspand of minder verwaarloosde woning hebben die uitgeruimd moet worden, dan zal ik zeker contact met jullie opnemen.

Nogmaals veel dank voor de tijd en moeite die jullie genomen hebben om ons van een mooie offerte te voorzien. Groetje Pris

Rating: 5 sterren
1 stem
Flyer ps ontruimingen
PDF – 369,8 KB 363 downloads