Reactie plaatsen

Reacties

Astrid Lalay
een maand geleden

Het vervoer van een hoekbank werd keurig en professioneel uitgevoerd. Tevens werd er kordaat en snel opgetreden toen bleek dat de bank niet in de lift paste. Terstond werd een collega benaderd met wiens hulp de bank via de buitenkant naar binnen werd gebracht.

Jan Derk SMIT
een maand geleden

Ruiming verkochte woning werd op zeer korte termijn speditief, professioneel en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd, hoewel wij zelf niet aanwezig konden zijn. PS ONTRUIMINGEN kunnen wij van harte aanbevelen.

Ed
een maand geleden

Middels een folder contact opgenomen met Peter Sla en afspraak gemaakt voor bezichtiging te ontruimen woning.
Samen met Peter de woning doorlopen en afgesproken wat wel en niet ontruimt moet worden,vrijblijvende offerte ontvangen en na akkoord datum afgesproken voor ontruiming. woning is volgens afspraak professioneel ontruimd, alles zag er heel netjes uit. ik raad dit bedrijf aan!

Astrid Vogel
een maand geleden

Gebeld voor een vrijblijvende offerte en ze kwamen gelijk al dezelfde dag langs. Goed gesprek, duidelijke offerte.
Alleen geen gebruik van gemaakt omdat er uiteindelijk veel verkocht was en er niet zoveel meer overbleef om te verwijderen. Zo boden nog wel een hulp mocht dat nog nodig zijn!

Carola Smits
een maand geleden

Ps ontruiming heeft ons zeer professioneel te woord gestaan, dachten mee en waren snel ter plaatse. Zij zijn flexibel in hun planning. Ik raad het bedrijf zeker aan

Nico
2 maanden geleden

Beste Peter, via een folder van u in de brievenbus gelijk gebeld, en na een bezichtiging van de woning voelde het gelijk al goed. Samen met uw vader is het huis in korte tijd en volgens afspraak leeggeruimd. Nog bedankt daarvoor en zal u zeker weer benaderen en tevens aanbevelen.

Janneke
2 maanden geleden

Beste Peter bedankt voor uw snelle en goede professionele communicatie. Helaas voor een andere oplossing gekozen. Onze makelaar Ooms heeft uw naam genoemd voor de woning ontruiming van mijn moeder. Een volgende keer zal ik u zeker weer benaderen. Ook ik zal u van harte aanbevelen!

R.
2 maanden geleden

Houtenspeelrek incl. Zandbak en glijbaan

Deze hebben zij in zwijndrecht gedeeltelijk uit elkaar gehaald om in transport te kunnen zetten en getransporteerd naar Rotterdam, echter inelkaar terug gezet, en deze dag, kon mijn dochtertje en uiteraard mijn buurtkinders heerlijk spelen!

Een blije moeder :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

lenie
2 maanden geleden

psontruimingen heeft de woning van mijn overleden moeder ontruimd en zijn erg tevreden van de werkzaamheden die die jongens gedaan hebben
TOPPIE

Sjeff
4 maanden geleden

Laatst een woningontruiming laten doen door Peter Sla en zijn mannen en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Netjes alles volgens afspraak uitgevoerd. De woning van mijn zus is weer verkoop klaar gemaakt nu. Door Valentine Smits-Maeijer van Spindler makelaar Rotterdam. Dank hiervoor. Ook ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Rating: 5 sterren
1 stem
Flyer 2020
PDF – 369.8 KB 252 downloads