Reactie plaatsen

Reacties

Paul Rusthof
7 dagen geleden

Peter en je vader bedankt namens onze familie voor het ontruimen van het appartement van onze broer. Grote zware klus die jullie naar volle tevredenheid hebben geklaard. Via onze makelaar in contact gekomen met PS ONTRUIMINGEN en we zijn zeer tevreden over het contact, werkwijze en eindresultaat! We gaan jullie aanbevelen en als we jullie weer nodig hebben, nemen we zeker weer contact op. Geef jullie 5 sterren. Nogmaals onze dank.

peter sla
12 dagen geleden

ook ontruiming bij familie doen we , mijn moeder van 90 is naar verzorging gegaan ,dus hier moest ook het een en ander weg .
de woning is naar tevreden van verhuurder rijnland gedaan zelf behang verwijderen

Henk Kouwenberg
12 dagen geleden

Hallo Peter,
Vanmiddag is de eind inspectie op de Linker Rottekade 535 geweest.
Alles is tot tevredenheid van Vesteda uitgevoerd.
We hebben een flyer ontvangen, contact was goed, appartement ontruimd, een wand met steenstrips + parket vloer, keuken vloer met plavuizen, alles verwijderd en afgevoerd.
Dus wil ik jou en je vader mede namens mijn broer danken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
Top bedrijf en we gaan ps ontruimingen zeker aanbevelen.
Groeten Henk Kouwenberg.

A. Quak
21 dagen geleden

Beste Peter Sla,
We hebben je ingeschakeld voor het ontruimen van ons appartement. Via een flyer zijn we met jou in contact gekomen. We zijn zeer tevreden over het contact. De ontruiming van het appartement is goed gegaan, netjes aangeveegd opgeleverd. We gaan jou van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor je hulp.

Sylvia Bartels
een maand geleden

Peter Sla bedankt voor jullie goede hulp. Laatst 2 dagen een grote woning ontruiming gedaan voor mijn familie. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Werden overal netjes op de hoogte van gehouden, ,zoals besproken, alles binnen de opgegeven tijd geklaard, sleuteloverdracht met verhuurder. In contact gekomen via advertentie in De Oud Rotterdammer en beveel PS ONTRUIMINGEN zeker aan! Top bedrijf 5 sterren.

Ann
een maand geleden

Beste Peter Sla, hierbij het akkoord voor het gebruiken van de foto’s. Wij zijn in contact gekomen via een flyer, hebben Peter ingeschakeld voor het ontruimen van een appartement.
We zijn vanochtend nog even in het huis geweest. Het zag er meer dan keurig uit.
Kan mij niet voorstellen dat de Woonbron nog iets op te merken heeft.
Bedankt voor jullie inzet. En ik beveel ps ontruimingen dan ook zeker aan.
Groeten Ann

ine
2 maanden geleden

Peter en Peter hebben mijn voortuin opnieuw bestraat en het ziet er nu weer als nieuw uit, dank je wel

Bernard Bakker
2 maanden geleden

Door onze makelaar in contact gekomen met Peter Sla. Contact als zeer prettig ervaren, snel, correct en vriendelijk! De werkzaamheden zijn geheel naar wens uitgevoerd door peter en zijn vader. Hardwerkende mensen, professioneel en betrouwbaar bedrijf! Ik beveel deze firma van harte aan.

klok jc
2 maanden geleden

besten mensen voor goed werk ondanks de coronatijd blijf deze jongen ondernemer een zorgvuldige werk leveren heb uw wat ruimen chroom niet en bel 31647555907

TOOS BINNEVELD
3 maanden geleden

Hallo Peter
Vanmiddag sleutels ingeleverd van Tjalk 45.kreeg van de Woonplus compliment dat het er, zo schoon en netjes en opgeruimd uit zag.
Bedankt Peter en Vader gr. Hans en Toos πŸ‘πŸ‘

Rating: 5 sterren
1 stem
Flyer
PDF – 369.8 KB 313 downloads