Schoonmaak vervuilde woningen

 

 

PS ONTRUIMINGEN zorgt bij een ontruiming standaard voor het bezemschoon opleveren van de woning of het appartement. Echter zijn er ook woningen die net een grondigere schoonmaak kunnen gebruiken. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om nadat de woning of het appartement is leeg geruimd een nieuwe afspraak te maken om deze dan ook te onderwerpen aan een gedegen en professionele schoonmaak. Dit zit niet bij een standaard ontruiming, hier worden door ons wel extra kosten gerekend, maar deze werkzaamheden kan PS ONTRUIMINGEN wel voor u uitvoeren. 

 

Een ontruiming  de woning niet alleen bezemschoon op te leveren, maar kunnen deze ook onderwerpen aan een gedegen en professionele schoonmaak.

 

 

Deze schoonmaakservice kan ook apart geleverd worden voor woningen die reeds leegstaan en wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken, of voor woningen waarbij men niet meer weet waar te beginnen. Wij helpen hierbij graag om orde te creëren en een woning weer prettig en leefbaar te maken.

 

 

Wij zijn de beste op het gebied van:  het ontruimen van woningen / appartementen / zolders / bedrijfsruimte / garageboxen / schuren / tuinhuisjes / kelders !!

ps ontruimingen staan altijd voor kwaliteit, goede service, en afspraken die wij met u maken en altijd nakomen !!

Snelle duidelijke communicatie en korte lijnen !!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel !!

Snelle duidelijke communicatie en korte lijnen !!

Professionele dienstverlening !!

Leveren vakwerk af en een goede afwerking van de opdracht !!

Eerlijke prijs! Prijs op maat !!

 

Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie !!

 

 

 

 

 

Visitekaartje ps ontruimingen
Afbeelding – 105,2 KB 280 downloads
Flyer ps ontruimingen
PDF – 369,8 KB 847 downloads