Verhuur of Verkoop klaar maken

 

 

Bij huurwoningen is vaak het ontruimen en het bezemschoon opleveren van een woning niet voldoende voor de verhuurder. Zo moet een huurwoning vrijwel altijd in oorspronkelijke staat worden teruggebracht wanneer de huur wordt opgezegd. Door de jaren heen komt het dan ook geregeld voor dat muren een andere kleur zijn geschilderd, er een andere vloer gelegd is, of dat er verschillende schroeven en/of pluggen in de muur zijn bevestigd. PS ONTRUIMINGEN helpt u ook hier graag mee en herstelt de woning dan ook graag conform huureisen in de oorspronkelijke staat. 

 

Naast huurwoningen, zijn het ook vaak de koopwoningen die een opknapbeurt kunnen gebruiken nadat de vorige eigenaar de woning verlaat. Dikwijls kunnen slechts kleine werkzaamheden al leiden tot een verhoogde verkoopwaarde of voor een versnelde verkoop. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Wij zijn de beste op het gebied van:  het ontruimen van woningen / appartementen / zolders / bedrijfsruimte / garageboxen / schuren / tuinhuisjes / kelders !!

ps ontruimingen staan altijd voor kwaliteit, goede service, en afspraken die wij met u maken en altijd nakomen !!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel !!

Snelle duidelijke communicatie en korte lijnen !!

Professionele dienstverlening !!

Leveren vakwerk af en een goede afwerking van de opdracht !!

Eerlijke prijs! Prijs op maat !!

 

Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie !!

Visitekaartje ps ontruimingen
Afbeelding – 105,2 KB 292 downloads
Flyer ps ontruimingen
PDF – 369,8 KB 891 downloads
Flyer ps ontruimingen 2022
PDF – 2,6 MB 234 downloads